Konyaspor'da gençler değerlendirilecek!

Temmuz ayının ilk haftasında topbaşı yapması beklenen Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Ali Çamdalı, kiralıktan dönen genç futbolcuların son durumlarını yakından izleyecek. Çamdalı, genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kampta durumlarını izleyecek ve yönetime bir rapor sunacak.
Konyaspor'da gençler değerlendirilecek!

Konyaspor’da gelecek sezonun kadrosu hazırlanıyor. Temmuz ayının ilk haftasında topbaşı yapması beklenen Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Ali Çamdalı, kiralıktan dönen genç futbolcuların son durumlarını yakından izleyecek. Yaşar Kavas, Adem Eren Kabak, Nafican Yardımcı, Çağdaş Şendur, Ahmet Karademir, Emrehan Gedikli ve Ata Berk Karababa yeşil beyazlılara geri dönerek çalışacak.

rapor-yazacak.jpg

GÖZLER GENÇLERDE

Gelecek sezon genç ve dinamik bir kadro kurmak isteyen Anadolu Kartalı’nda Ali Çamdalı özellikle genç ve gelecek vaat eden futbolcuları parlatarak ileriye yönelik takıma kazandırmanın planlarını yapıyor. Konyaspor yönetimi, kamp sürecinde alınacak geri bildirimler ışığında kadro planlamasını tamamlayacak. Bilindiği üzere yönetim uygun bütçeli bir kadro kurma planından bahsetmişti.

 Muhabir