Konyaspor’da gençler siftah yaptı

Konyaspor – Manisa FK maçı ilklere de sahne oldu. Anadolu Kartalı’nda kaleci Ozan Can Oruç yeşil-beyazlı formayla ilk kez maça çıkarken, Ahmet Karademir ile Abdulsamet Kaya ise kariyerlerinde ilk kez profesyonel maça çıktı.
Konyaspor’da gençler siftah yaptı

Konyaspor – Manisa FK maçı ilklere de sahne oldu. Anadolu Kartalı’nda kaleci Ozan Can Oruç yeşil-beyazlı formayla ilk kez maça çıkarken, Ahmet Karademir ile Abdulsamet Kaya ise kariyerlerinde ilk kez profesyonel maça çıktı. Ozan Can Oruç, rahat bir maç geçirirken, karşılaşmanın ikinci yarısında süre almaya başlayan genç oyuncular, gelecek adına olumlu sinyaller verdi. Konyaspor Akademisinin meyve vermeye başlaması da yüzleri güldürdü. Maç sonrası konuşan genç oyuncular, kendilerine forma şansı veren teknik direktör İsmail Kartal’a teşekkür etti.

Genç futbolcu Ahmet Karademir maçın ardından yaptığı açıklamada,  “İlk yarıda abilerim farkı açmaya başlayınca heyecandan yerimde duramadım. Hocamın bizlere şans vereceğini biliyordum. Sağ olsun İsmail Hocam ve Konyaspor’um bana bu akşam hiç unutamayacağım bir gece yaşattı. Diğer taraftan bize bu fırsat sunuluyorsa sadece oynamakla kalmayıp takımımıza verdiğimiz katkıyı artırmak zorundayız. Burada başkanımız, hocalarımız, abilerimiz bize çok yardımcı oluyorlar. İnşallah bunların karşılığını sahada verebilmek ve bize inananları mahcup etmemek için daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.