Konyaspor'da gençlik aşısı sonraya kaldı

Gençleri oynatarak kadro planlaması yapmak isteyen Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, gelen beraberlik sonrasında planını ikinci plana ekledi. İdmana genç oyuncuları davet eden Stanojevic, gençleri oynatmak için maç kazanma alışkanlığının yakalanmasını bekliyor.
Konyaspor'da gençlik aşısı sonraya kaldı

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in gençlik planı sezon sonuna kaldı. 49 yaşındaki teknik adamın göreve gelmesinde en önemli etkenlerden birisi gençleri oynatması ve onları değerlendikten sonra takıma maddi katkı sağlayarak ayrılmasını sağlamaktı. Yönetimin de isteği bu doğrultudaydı. Ancak sahada istediği sonuçları alamayan Stanojevic gençlik planını erteledi.

genc-001.jpg

"GENÇLERİ OYNATMAK İSTİYORUM"

Konyaspor U19- Beşiktaş U19 maçını yerinde izleyen eden ve yardımcılarıyla birlikte yakından takip eden Aleksandar Stanojevic, maçın devre arasında yakın çevresine gençlerle olan planını anlattı. Stanojevic, "Partizan'da görev aldığımda genç oyuncuları kadromda oynatıyordum. Takımı gençleştirmiştik. Ancak Türkiye'de hemen sonuç olmanız gerekebiliyor. Maç kazanmamız lazım" dedi

stanojevic.jpg"UZUN PLAN İLK MAÇIMIZ"

Türkiye'de uzun vade plan yapmanın zor olduğunu dile getiren Tecrübeli Teknik Adam Antalyaspor maçı sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Gelecek sezon için yaptığım plan bir sonraki maça kadar. Uzun vadeli planlar yapamıyorum. İlk plan oynayacağımız maça kadar"

 Muhabir
Etiketler :