Konyaspor'da genel kurula 3 gün kaldı, hala başkan adayı çıkmadı!

İttifak Holding Konyaspor'da 7 Ağustos'ta yapılacak Olağan Genel Kuruluna 3 gün kala henüz resmi olarak adaylığını açıklayan olmadı. Mevcut Başkan Hilmi Kulluk da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada tekrar aday olmayacağını belirtmişti.
Konyaspor'da genel kurula 3 gün kaldı, hala başkan adayı çıkmadı!

Süper Lig'de 2019/2020 sezonunu 36 puanla 13. sırada tamamlayan İttifak Holding Konyaspor'da gözler 7 Ağustos Cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurula çevrildi. Yeşil beyazlılarda kurula kısa bir zaman kalmasına rağmen henüz resmi bir başkan adayı çıkmadı. Mevcut Başkan Hilmi Kulluk, Kurban Bayramı'ndan hemen önce yaptığı açıklamada, tekrar aday olmayacağını belirtmiş ve yeşil beyazlı takımın daha iyi yönetimlere layık olduğunu dile getirmişti. Konya'da birçok kesim, Kulluk'un görevine devam etmesi gerektiği yorumunu yaparken, taraftarlar da bu süreçte ikiye bölündü. Bir kısım futbolseverler farklı bir başkan görmek istediklerini dile getirirken bir kısım taraftar da Başkan Kulluk'un yeniden aday olması gerektiğini vurguladı.

KULLUK GİDERSE KORKMAZ DA GİDECEK

İttifak Holding Konyaspor'da Aykut Kocaman'ın ardından görevi devralan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Hilmi Kulluk'un yeniden başkan olması halinde takımda kalacağını, aksi takdirde de ayrılacağını açıklamıştı. Eğer yeşil beyazlılar yoluna başka bir başkanla devam ederse yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala Konyaspor'da teknik direktör arayışları başlayacak. Bülent Korkmaz, İttifak Holding Konyaspor'un başında çıktığı 13 karşılaşmada 4 galibiyet 5 mağlubiyet alırken 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Korkmaz bu süreçte yeşil beyazlılara 16 puanlık katkı sağladı.

YENİ HABER