Konyaspor'da genel kurulun yankıları!

Anadolu Kartalı'nda 20 Kasım'da yapılan genel kurulda başkanlığa aday çıkmadı ve yeterli çoğunluk sağlanamadı. 27 Kasım'daki ikinci oturum öncesi ilk bilgiler haberimizde.
Konyaspor'da genel kurulun yankıları!

Konyaspor'da başkanlığa aday çıkmadı. Yeşil beyazlılarda 20 Kasım'da yapılan genel kongrede 867 delege içerisinde 89 isim yerini aldı. Çoğunluğun sağlanması adına 434+1 delege üyesi olması gerekiyordu. İkinci toplantı 27 Kasım'da aynı saatte yapılacak. Toplantıda mevcut Başkan Fatih Özgökçen ve Asbaşkan Adem Bulut aday olmayacağını belirtti.

images-5.jpeg

KORKMAZ DA ADAY DEĞİL!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, genel kurul sonrası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yaptı. Adem Bulut ile ortak liste kuracağı kulislerde konuşulan Ömer Korkmaz, Bulut'un adaylıktan çekilmesiyle kendisinin de aday olmayacağını ifade etti.

images-3.jpeg

EKREM COŞKUN KONUŞTU

Konyaspor'da hali hazırda başkan adayı bulunmuyor. Başkanlığa aday adayların takımın sahipsiz olmadığını her platformda söylemelerine karşın herhangi bir resmi aday çıkmaması ve mevcut yönetimdeki isimlerden gelen olumsuz söylemler karamsarlığa itti. Yalnızca Ekrem Coşkun'dan olumlu sinyal geldi. Coşkun," Bu işin sevdalıları var. İlk kongrenin yapılmaması ile beraber kafamızdaki isimlerle bir araya geleceğiz. Aday çıkmazsa, bu işin sevdalıları ile beraber bu listeyi oluşturacağız" dedi.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :