Konyaspor'da gidenlerin yeri dolmadı!

2022-2023 sezonunu 8. Sırada kapatan TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon öncesi 7 futbolcu ile yollarını ayırdı, 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Ligde çıktığı 2 maçta da berabere kalan Anadolu Kartalı’nda 6 numara arayışları devam ederken Pozeulo’nun yeri dolmadı, ofansif verim azaldı.
Konyaspor'da gidenlerin yeri dolmadı!

Trendyol Süper Lig’de ilk iki hafta geri kalırken Konyaspor geçen sezon bıraktığı yerden devam etti.2022-2023 sezonunun en çok berabere kalan takımı olan yeşil beyazlılar yeni sezonda da oynadığı 2 maçta 2 beraberlik aldı. Konyaspor bu maçlarda hücumdaki eksiklikleri fark edildi. 7 futbolcu ile yollarını ayıran Anadolu Kartalı 3 yeni oyuncu ile anlaşırken, Moreno ile yeni kontrata imza atıldı.

gidenler-arandi-1.jpg

İKİ BÖLGE DOLMADI
Konyaspor’da geçen sezonun ikinci yarısında hücum yükünü taşıyan Alejandro Pozuelo’nun Körfez’e gitmesi sonrasında yeşil beyazlılar 10 numara bölgesini kapatamadı. Pozuelo 12 maçta 7 gole etki yapmıştı. Diğer yandan Andreas Bouchalakis’İn Olimpiaskos’a dönmesi sonrasında 6 numara arayışına devam eden Konyaspor, iki maçta iki farklı 6 numara denemesine karşın istenilen verim alınamadı.

 Muhabir
Etiketler :