Konyaspor'da golcüler sessiz!

Anadolu Kartalı’nda skor orta sahalardan geliyor. Ligde İstanbulspor’dan sonra en az gol atan takım olan Konyaspor’da golcülerden skor çıkmıyor. Takımın en skoreri olan Cikalleshi durdu. Arnavutluklu golcü 2024 yılında gol sevinci yaşamadı.
Konyaspor'da golcüler sessiz!

Konyaspor’da son haftalarda golcülerdeki suskunluk can sıkıyor. 24 gol ile ligin en az gol atan ikinci takımı olan Anadolu Kartalı’nda son 3 maçta sadece 1 kez top ağlara gönderilirken, takımın golcüleri tabela yapmıyor. Kadroda 3 forveti olan yeşil beyazlılarda goller orta saha oyuncularından geliyor. Takımın en skoreri olan Sokol Cikalleshi durdu. Arnavutluklu golcü 2024 yılında gol sevinci yaşamadı.

sokol.jpg


BOULY ISINMA TURLARINDA

Son olarak 24 Aralık’ta Kayserisoır ile oynanan maçta gol bulan Cikalleshi, kadroya tekrar girdikten sonra çıktığı 7 maçta gol bulamadı. Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında asist yapan Sokol, yeniden fileleri havalandırmak istiyor. 33 yaşındaki oyuncu 1 gol daha bulması durumunda Konyaspor’un en çok gol atan yabancı futbolcusu ünvanını alacak.Diğer yandan kiralık giden Emrehan gol üretemedi.

bouly.jpg
FORM TUTMASI BEKLENİYOR

Yeni transfer Bouly Junior Sambou ise alışma turlarında. Senegalli golcü Ankaragücü ve Beşiktaş ile oynanan maçlarda toplam 50 dakika sahada kaldı. Teknik Direktör Omerovic, birinci golcü olarak Sokol’u tercih ederken gol sorununun devam etmesi durumunda Senegalli oyuncu 11 başlayabilir. Uzun süren sakatlıktan çıkan Muhammet Demir form tutması bekleniyor. Kritik haftalara girildi.

muhammet-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :