Konyaspor'da gözler 10'da olacak!

Ligin en az gol atan 3. Takımı olan Arabam.com Konyaspor ofanstaki eksikliğini yeni 10 Numarası Alejandro Pozuelo ile kapatmaya çalışacak. Pozisyon sonlandıramayan Anadolu Kartalı’nın hücum hattını Pozuelo şekillendirecek.
Konyaspor'da gözler 10'da olacak!

Pozuelo vitrine çıkıyor. Aleksandar Stanojevic , en son İnter Miami forması giyen yeni transfer Alejandro Pozuelo’yu pazar günkü maçta 11 çıkarmaya hazırlanıyor. Pozuelo Giresunspor maçı ile ilk defa taraftarların önüne çıkacak. 10 numaralı oyuncu , Endri Çekici’nin mevkisine geçerek hücum hattına yön verecek. Başarılı futbolcu atak sonlandırmakta zorlanan takımı için skor katkısı yapacak.

İNİSİYATİF ONA VERİLECEK
Stanojevic hücumda liderliği ona vermeye hazırlanıyor. Ligde takımıyla çıktığı hiçbir maçta gol sevinci yaşayamayan 49 yaşındaki Teknik Adam, pozisyon sonlandırmada Pozuelo’nun kritik bir önemi olduğunu düşünerek inisiyatifi Pozuelo’ya verecek. 214 maçta 10 numara pozisyonda forma giyen futbolcu 35 gol, 70 asist ile kariyerini yukarıya çıkarmıştı. Pozuelo merkez ve sol kanat da oynuyor.

UFUK KENDİRCİ- YEN, HABER GAZETESİ

Etiketler :