Konyaspor'da gözler forvetlerde

Sivasspor ve Konyaspor’u karşı karşıya getirecek mücadelede Anadolu Kartalı’nda bir süredir forvetlerin açığını orta saha oyuncuları kapatıyor. Guilherme hücum hattını desteklerken Soner Dikmen ve Alejandro Pozuelo çok formda. Aleksandar Stanojevic golcülerinde de skor bekliyor.
Konyaspor'da gözler forvetlerde

Süper Lig'de Konyaspor’un Sivasspor’a konuk olacağı mücadele öncesinde yeşil beyazlılarda gözler forvetlerin üzerinde olacak. Anadolu Kartalı’nda takımın en skoreri Mame Diouf 3 maç boş geçmişti. Deplasmanları seven Senegalli forvet, direkt veya hamle Aleksandar Stanojevic’in en büyük kozu olacak. Takımın bir diğer forveti Muhammet Demir’in sakatlığı devam ediyor, Emreli’nin ise 1 golü var

aa-20230402-30745463-30745461-hangikredi-umraniyespor-arabamcom-konyaspor.jpg

ORTA SAHA ÇALIŞIYOR
Yeşil beyazlıların Azerbaycanlı forveti Mahir Emreli, 30. Haftada Adana Demirspor maçında fileleri havalandırmıştı. Emreli bu maçta Alanyaspor maçında olduğu gibi ileri uçta başlaması halinde gol ondan istenecek. Forvetlerin bir süredir suskun olduğu Konyaspor’da gol yükünü gizli forvet Soner Dikmen ve takımın maestrosu Alejandro Pozuelo taşıyor. Guilherme ise soldan katkısı devam ediyor.

 Muhabir
Etiketler :