Konyaspor'da gözler o toplantıda!

Konyaspor'da kaybedilen 3 puan sonrası sinirler gergin. Stanojevic kötü gidişat sonrası yönetimle tekrar bir toplantı yapacağını belirtti. Toplantının kısa sürede yapılması ve yön tayininin çizilmesi bekleniyor.
Konyaspor'da gözler o toplantıda!

Konyaspor'da kaybedilen 3 puan sonrası sinirler gergin. Anadolu Kartalı'nda son haftalarda kaybedilen puanlar ve sahadaki oyun taraftarı rahatsız ederken, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic eleştirilerin başında yer alıyor. Stanojevic Pendikspor maçı sonrası yönetimle görüşeceğini ve karar alınacağını belirtti.

images-6.jpeg

Tarih tekerrür ediyor

Geçen sezonun ortasında yeşil beyazlılara gelen Stanojevic ilk 6 hafta kaybedilen puanlar sonrasında yönetim ile görüşüp, Konyaspor menfaatlerine göre hareket edeceklerini belirtmiş, Anadolu Kartalı Galatasaray galibiyeti sonrası çıkışa geçmişti.

images-5.jpeg

Taraftar yönetime tepkili

Konyaspor 23-24 sezonunda ligde ilk 4 haftayı çok iyi geçirdikten sonra geride kalan 5 haftada 14 puan kaybetti. Stanojevic kötü gidişat sonrası yönetimle tekrar bir toplantı yapacağını belirtti. Toplantının kısa sürede yapılması ve yön tayininin çizilmesi bekleniyor. Konyaspor yönetimi her defasında Stanojevic'in arkasında olduğunu belirtse de Pendik maçında taraftarın yönetime olan tepkisi sonrasında toplantının seyri merak ediliyor.

images-4.jpeg

 Muhabir
Etiketler :