Konyaspor'da gündem Dino Hotic

Konyaspor ve Trabzonspor arasında Hotic yarışı başladı.
Konyaspor'da gündem Dino Hotic

Çift Başlı Kartal ve Fırtına arasında Hotic yarışı başladı. Trabzonspor’un önce ki günlerde basında çıkan Edin Vısca yerine düşünülen Boşnak oyuncu için Konyaspor’un da devreye girdiği öğrenildi. 10 numara, sağ kanat ve orta saha oynayabilen oyuncunun güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro.

ÖNCELİK ENDRİ VE AMİR

Konyaspor’da transferde hareketli günler yaşanıyor. Yeşil beyazlılarda gözde isim Amir Hadziahmetovic için 6 milyon eurodan aşağı tüm teklifleri kabul edilmezken, Endri Çekici için yurt dışından teklif geldiği Başkan Özgökçen tarafından kabul edilmişti. Kulüp öncelikli olarak bu oyuncuların takımdaki geleceklerine göre planlama yapıp transferde düğmeye basacak.

AVCI "TAMAM" DEDİ

Konyaspor’un en önemli transfer gündemi ise Bosnalı oyuncu Dino Hotic. Belçika ekibi Cercle Brugge forması giyen Hotic’in ismi yalnızca yeşil beyazlılar için anılmıyor. Trabzon medyasında sakatlığı bulunan Visca için Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın 27 yaşındaki oyuncuya “tamam” dediği belirtildi. Konyaspor’da ise oyuncu transferi kaynak oluşturulduktan sonra resmiyete dökülmesi bekleniyor.

DİNO HOTİC KİMDİR?

Maribor altyapısında kendini gösteren Dino Hotic,2013 yılında A takıma yükseldi. Genç bir oyuncu olarka forma giymekte zorlandığı dönemlerde Maribor Dino Hotic'i sırasıyla Verzej, Krsko, kulüplerine kiraladı. Kiralık gittiği dönemde maç tecrübesi edinerek gelişimini sürdüren Dino Hotic, Maribor'a döndükten sonra burada takımın kilit oyuncularından biri oldu. 2016'dan Ocak 2020'ye kadar Marbor'da toplam 159 maça çıkan Dino Hotic, 24 gol, 34 asistlik performans sergiledi.

Dino Hotic, Maribor formasıyla misyonunu tamamladıktan sonra 1.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 2019-2020 sezonunun ara transfer döneminde Cercle Brugge'e transfer oldu. 3 yıldır formasını terlettiği Cercle Brugge ile bugüne kadar 100 maça çıkan Dino Hotic, takımına 17 gol, 16 asistlik katkı sağladı.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :