Konyaspor'da gündem iç transfer

Konyaspor'da geride kalan sezonun ardından gözler sözleşmesi biten oyunculara çevrildi. Yeşil beyazlılarda Bouchalakis ve Emreli takıma veda etti, Endri Çekici'ye teklif önerilmeyecek. Mame Diouf ile görüşmeler devam ederken, Moreno ve Pozuelo için şartlar öğrenilecek. Transferde ekonomik şartlarda dikkate alınacak.
Konyaspor'da gündem iç transfer

Konyaspor'da 2022-2023 sezonunun geride kalmasının ardından yeni sezonun hazırlıkları resmi olarak başladı. Daha önce yeşil beyazlıların Trabzonspor ile oynadığı mücadele sonrası Başkan Fatih Özgökçen, "Hocamız ile gelecek sezonu konuşmaya başlayacağız" demiş, Stanojevic ise gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili rapor hazırlayacağını belirtmişti. Anadolu Kartalı'nda ilk hedef iç transfer.

ic-transfer-1.jpg

MADDİYAT ZORLUYOR
Yeşil beyazlılarda sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan İbrahim Sehic ve M.Ali Büyüksayar ile nikah tazelenmiş ve imzalar sezon sonuna bırakılmamıştı. Yeni transferlerden Andreas Bouchalakis ve Mahir Emreli sezonun bitmesi ile Konyaspor kulübüne veda etmişti. Taraftarların en çok merak ettiği isimler ise Mame Diouf, Alejandro Pozuelo ve Marlos Moreno. Transferdeki en büyük sorun maddiyat.

ic-transfer-2.jpg

AYRILIK MESAJI YOK
Takımın en skorer ismi olan Mame Diouf 35 yaşında. Senegalli golcü ilerleyen yaşına rağmen takımın gol yükünü çekmişti, oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Veda veya imza netlik kazanmadı. Ara transferin tartışmasız en iyi ismi olan Pozuelo ve Marlos Moreno ise Boucha- Emreli gibi takıma veda mesajı yayınlamadı. Kulüp iki oyuncuyla da görüşme halinde. Oyuncuların şartları transferi belirleyecek.

 Muhabir
Etiketler :