Konyaspor'da Hakan Keleş göz açtırmadı!

Seyircisinin önünde haftalar sonra galibiyet alan ve puan durumunda nefes alan Konyaspor’da 2-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrasında haftanın enlerinde yeşil beyazlı futbolcuların olumlu istatistikleri yansıdı. Konyaspor rakibine şans tanımadı.
Konyaspor'da Hakan Keleş göz açtırmadı!

Trendyol Süper Lig’de 13. Haftada sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 geçen Konyaspor’da iyi oyun ve haftalar sonra gelen galibiyet camiayı sevindirirken, takımdaki gelişim rakamlara da yansıdı. Anadolu Kartalı’nda son haftaların en çok eleştirilen oyuncularından birisi olan Ahmet Oğuz, haftanın en çok ikili mücadele kazanan futbolcusu oldu.(13) Oğuz aynı zamanda en çok top kapan ikinci oyuncu(4 kez)

konyaspor.jpg

RAKİBE GÖZ AÇTIRMADI!

Mücadelede gol atan Guilherme haftanın en iyi karmasında yer aldı. Ligin en çok gol pozisyonuna giren takımlarından birisi olan Kasımpaşa takımı 13. Haftanın en az isabetli şut atan takımı oldu (1) Konyaspor rakibine göz açtırmazken, Kemal Özdeş ile yollar ayrıldığı açıklanmıştı. Diğer taraftan takımının gelişiminden memnun olan Hakan Keleş, iyi oyunun karşılığını aldığını belirtmişti.

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :