Konyaspor'da Hakan Keleş karnesine güveniyor

Ocak ayında birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Hakan Keleş’in İstanbul takımlarına karşın öncesi sezonlarda aldığı galibiyet karnesi dikkat çekiyor. Keleş buna karşın rakiplerinin güçlü olduğunu belirtti.
Konyaspor'da Hakan Keleş karnesine güveniyor

Süper Lig’de ocak ayında zorlu bir fikstüre girecek olan Konyaspor, 7 Ocak’ta Galatasaray, 10 Ocak’ta ise Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Hakan Keleş, zorlu maçlar öncesi İstanbul takımlarına olan karnesine güvenirken tedbiri de elden bırakmıyor. Hakan Keleş yönetiminde Sivasspor ve Giresunspor ile İstanbul takımlarını sahasında yenerken, aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

hoca-temkinli-konustu.jpg


TEDBİRLİ KONUŞTU

Hakan Keleş yönetiminde Giresunspor, Fenerbahçe’yi 2-1, Galatasaray’ı 1-0 yenerken, Trabzon ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Ardından Galatasaray’ı deplasmanda tekrar 1-0 yenen Keleş’in takımı son olarak Beşiktaş deplasmanında 4-0 kazanmayı başarmıştı. Hoca başarılı karnesine karşın bu seneki Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının kadrolarının geçen yıllara göre güçlü olduğunu söyledi.

 Muhabir
Etiketler :