Konyaspor'da Hakan Keleş'in galibiyet yorumu

Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş kritik öneme sahip olan Kayserispor maçı galibiyeti sonrası maç yorumunu ifade etti. Taraftarları mutlu etmek istediklerini belirten Keleş, zorlu periyoda gireceklerini dile getirdi.
Konyaspor'da Hakan Keleş'in galibiyet yorumu

Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş, Kayserispor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Keleş şehitleri anarak başladığı konuşmasında, "Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için 3 puan çok değerliydi. 8 maçta 6 galibiyet alan rakibimize karşı oynadık ve deplasmanda mücadele ederek buraya geldik. Yalnızca ter ve yenileme antrenmanı yapabildik. Buna karşın iyi oynamayı başardık" dedi.

keles.jpg


"ZORLU PERİYODA GİRECEĞİZ"

Keleş şöyle devam etti ,"Zaman zaman ön alan baskısı yaptık. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Savunmada iyiydik, hücumda daha iyi olabilirdik. Buraya gelen taraftarımızı mutlu etmek istemiştik. Bunu başardığımıza inanıyorum. Geldiğimizden bu yana 7 maçta 9 puan topladık. Transfer dönemine kadar alabildiğimiz puanları toplamak istiyorduk. Zorlu bir periyoda gireceğiz" diye konuştu.

ahmet-oguz.jpg
"TAKTİKSEL OLARAK DÜŞÜNDÜK"

Samsunspor maçı sonrası eleştirilen Ahmet Oğuz, Kayserispor maçına yedek kulübesinde çıktı. Hakan Keleş konuyla ilgili gelen soruya, "Futbolcularımı bireysel olarak değerlendirmek istemiyorum. Kayserispor hücum gücü yüksek bir takım olduğu için defansif yönü daha iyi olan Uğurcan'la başlamak istedik. Taktiksel bir değişiklik olduğunu söyleyebilirim" diyerek düşüncelerini ifade etti

 Muhabir
Etiketler :