Konyaspor’da hangi isimler aday olacak? İşte kulislerden sızan isimler

Konyaspor’da 20 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Genel Kurul’a çok az bir zaman kala, muhtemel başkan adayları konuşulmaya devam ediyor. Kulislerde, Konyaspor’un yeni başkanı olma ihtimali bulunan isimler konuşuluyor.
Konyaspor’da hangi isimler aday olacak? İşte kulislerden sızan isimler

Konyaspor 20 Kasım’da Genel Kurula gidiyor. Mevcut Başkan Fatih Özkökçen’in aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni başkan adaylarına çevrildi. Genel Kurula sayılı günler kala, başkan adaylarıyla ilgili çeşitli kulisler Konya gündemini oluşturuyor.

MEVCUT YÖNETİMDEN İKİ İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Konyaspor’da yeni başkan adayları arasında mevcut yönetimde yer alan iki isim öne çıkıyor. Kulislere göre Ömer Korkmaz ve Adem Bulut en fazla öne çıkan iki isim olarak kamuoyunda konuşuluyor.

adem-bulut.jpg
Adem Bulut

İKİLİ FORMÜL BULUNDU

Buna göre, Ömer Korkmaz’ın başkanlığında ve Adem Bulut’un ikinci başkanlığı görevinde bulunacağı bir yönetim şekli veya Adem Bulut’un başkan, Ömer Korkmaz’ın ikinci başkan olacağı bir yönetim şekli en çok dillendirilen seçenekler arasında.

omer-korkmaz.jpg
Ömer Korkmaz

TANIDIK BİR İSİM YENİDEN ADAY OLABİLİR

Diğer taraftan, Konyaspor’da geçmiş dönemde de başkanlık görevini yürüten Hilmi Kulluk’un içinde yer aldığı ve Ekrem Coşkun’un da dahil olduğu bir yönetim şekli de konuşuluyor.

hilmi-kulluk.jpg
Hilmi Kulluk

Diğer bir model ise Ömer Atiker’in başkan olduğu ve Ekrem Coşkun’un yönetimde yer aldığı bir yapı olarak ifade ediliyor.

ekrem-coskun.jpg
Ekrem Coşkun

Bir başka seçenek ise Ekrem Coşkun’un başkan olduğu ve diğer isimlerin yönetimde olduğu bir yapı olarak dillendiriliyor.

omer-atiker.jpg
Ömer Atiker

BAŞKAN OLMA İHTİMALİ BULUNMAYAN KİŞİLER KAMUOYUNU MEŞGUL EDİYOR

Tüm bunlar devam ederken, başkan olma ihtimali bulunmayan kişilerin kamuoyunu çok fazla meşgul ettiği, şehir erkanını ziyaretleri dikkat çekiyor. Bazı isimlerin ise ortam boşluğundan istifade ederek medyaya anlaşılmaz açıklamalar yaptığı görülüyor.

 Yazı İşleri Müdürü