Konyaspor’da hasret 3 maça çıktı

İttifak Holding Konyaspor’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Son olarak 4 Nisan’da deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1 yenen Anadolu Kartalı, daha sonra oynadığı 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi alarak galibiyete hasret kaldı.
Konyaspor’da hasret 3 maça çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında sahasında karşılaştığı HES Kablo Kayserispor ile0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor’da 3 puan hasreti 3 maça çıktı. Ligdeki son galibiyetini 32. hafta maçında deplasmanda oynanan maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 2-1’lik skorla alan yeşil beyazlılar, daha sonra gülemedi. 33. haftada sahasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, 34. haftada Demir Grup Sivasspor deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. Son maçında ise sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılarda galibiyet hasreti 3 maça çıkmış oldu.

BERABERLİK DAHA FAZLA

İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde beraberlik sayısıyla ön plana çıktı. Palut yönetiminde 11 maça çıkan yeşil beyazlılar, 4 kez kazanıp, 2 kez kaybederken rakipleriyle 5 kez de berabere kaldı. Konyaspor Palut yönetiminde Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve BB Erzurumspor’u yenmiş, Fenerbahçe ve Sivasspor’a yenilmişti. Anadolu Kartalı, Gaziantep FK, Başakşehir, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü ve Kayserispor karşılaşmalarından ise beraberlikle ayrıldı.

YENİ HABER