Konyaspor'da Haziran ayı hareketli geçecek

Konyaspor sezon sonu iç ve dış transferlerde çok hareketli günler geçirecek. Yeşil beyazlılar İbrahim Sehic- Mame Diouf- M. Ali Büyüksayar ve Endri Çekici’nin Haziran ayında sözleşmeler sona erecek. Anadolu Kartal’ının 5 yeni transferinin 4’ünün kontratı yine haziran ayında tamamlanacak.
Konyaspor'da Haziran ayı hareketli geçecek

Yeşil beyazlılarda sezon sonu hareketli geçecek. Transfer döneminde Amir Hadziahmetovic ve Zymer Bytyqi ile yollarını ayıran Çift Başlı Kartal, sezon sonunda 4 oyuncusu daha boşa çıkacak. İsmi İspanyol ekipleriyle anılan Endri Çekici için takımlara verilen süre doldu. Yönetim, oyuncu için transfer söylentilerinin resmiyete dökülmesi için taraflarla görüşüp onlara zaman verdi fakat yönetimin istediği rakamlara çıkılmadı.

SEHİC MERAK EDİLİYOR

Kaleci Sehic ise taraftarların akıbetini en çok merak ettiği oyuncu. Bosnalı eldiven için Başkan Fatih Özgökçen prensipte anlaştık açıklamasını yapmıştı. Tecrübeli 1 numaranın yokluğunda Konyaspor kalesi çok kolay goller yemişti. Mame Diouf 35 yaşına rağmen takımın en skorer ismi. Diouf yeşil beyazlıların gol yükünü çekerken, M. Ali Büyüksayar için başka tekliflerin olduğu biliniyor.

YALNIZCA METEHAN MERT

Diğer yandan ara transfer döneminin en hızlı takımı Konyaspor transfer tahtasını Olimpiakos’tan Andreas Bouchalakis ile açmıştı. Daha sonra transfer edilen 10 numara Alejendro Pozuelo, Azerbaycanlı Forvet Mahir Emreli ve Man. City’den Marlos Moreno transferlerinin hepsi sezon sonuna kadar imzalar atıldı. Gelen oyunculardan sadece Metehan Mert 3.5 yıllık anlaşma imzalandı.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :