Konyaspor’da hedef çıkışı sürdürmek

İttifak Holding Konyaspor'da Süper Lig'in 27.haftasında deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları devam ediyor. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldığı 3 puanla üzerindeki ölü toprağı atan yeşil beyazlılar, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.
Konyaspor’da hedef çıkışı sürdürmek

22 Mart Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile Süper Lig’in 27.hafta maçında karşılaşacak ittifak Holding Konyaspor, dün günü öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Faruku Miya, Marin Anicic ile Serkan Kırıntılı katılmadı. Kar yağışı altında yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, çabukluk hareketleri ve gol çalışması ile devam etti. Futbolcular taktik çalışmanın ardından gerçekleştirilen çift kale maç ile sona erdi.

HEDEF ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK

Süper Lig'in 26.haftasında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayan ve 9 kişi kalmasına rağmen rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran yeşil beyazlılar, Gençlerbirliği karşısında da galip gelerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Sarı lacivertli takımla oynanan maçta kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Nejc Skubic ile Ömer Ali Şahiner ve bir önceki hafta Yeni Malatyaspor maçında direkt kırmızı kart gören kaleci Serkan Kırıntılı, cezaları sebebiyle Ankara deplasmanında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden Marin Anicic ile Faruku Miya'nın da bu maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU