Konyaspor'da Hilmi Başkan rekor kırdı

Konyaspor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda katılım rekoru kırıldı. Hilmi Kulluk'un yeniden Başkan seçildiği genel kurula 417 delege katıldı ve yeşil beyazlıların tarihinde ilk kez bir genel kurula bu kadar delege katılımı gerçekleşti.
Konyaspor'da Hilmi Başkan rekor kırdı

Konyaspor'un geçen hafta Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul, bir ilke sahne oldu. Yeşil beyazlıların tarihinde görülmemiş sayıda delege bu sene toplantıya katılarak Hilmi Kulluk'u yeniden başkan seçti. Anadolu Kartalında 540 üyeden 417'sinin toplantıya katılımıyla çoğunluk sağlanmış oldu. Hilmi Kulluk ayrıca kendi rekorunu da kırdı. 8 Haziran 2018'de yapılan olağanüstü genel kurula 179 delege katılmış ve bu da yeşil beyazlıların tarihinde en yüksek katılımlı toplantısı olarak kayıtlara geçmişti.

konyaspor-genel-kurul-tarihi.JPG

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk yoğun katılımdan dolayı delegelere teşekkür etti. Başkan Kulluk, "Öncelikle, Selçuklu Kongre Merkezine teşrif eden delegelerimize, genel kurulumuzun demokratik bir ortamda gerçekleşmesini sağlayan divan heyetimize, eski başkanlarımıza, geçtiğimiz sezon bizimle birlikte kader birliği yapan çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimize, kamu/kurum kuruluş, özel sektör temsilcilerine, basınımızın çok kıymetli mensuplarına camiamız adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

hilmi-kulluk-konyaspor.jpg

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Genel kurul sonrası futbol, siyaset ve iş dünyasından birçok tebrik mesajı aldığını kaydeden Başkan Kulluk, "Genel Kurul sonuçların basında yer almasının ardından yeni seçilen yönetim kurulumuzu tebrik etmek için bizzat arayan, kulübümüze telgraf çeken, elektronik posta gönderen ve sosyal medya mecralarını kullanarak tebriklerini ileten başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere, Kulüpler Birliği Vakfı, Süper Lig kulüplerimiz, Konya Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Merkez ilçe Belediye Başkanlarımız, siyasi parti il ve ilçe temsilcilerimiz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz, dernek ve vakıfların başkanları/yöneticileri,  iş ortaklarımız, sponsorlarımız, paydaşlarımız diğer kurum kuruluş ve Konyaspor dostlarına kulübümüz, camiamız, şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ