Konyaspor'da hoca transfer bekliyor!

Transfer raporunu yönetime sunduktan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayan Konyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, yeşil-beyazlı kurmaylardan takıma yapılacak takviyeleri dört gözle beklemeye çekildi. Anadolu Kartalı’nı yoğun bir hafta bekliyor
Konyaspor'da hoca transfer bekliyor!

TRANSFERDE TEMASLAR ARTIRILDI
Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Anadolu Kartalı’nda bir yandan da transfer çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kaleye İbrahim Sehic’i monteleyen yeşil-beyazlılar, diğer isimlerle de temas halinde. Forvet oyuncusu Muhammet Demir’i ‘vergi anlaşmazlığı’ nedeniyle veto eden Anadolu Kartalı’nda rota listedeki diğer isimlere çevrildi.

BAŞSAN VE ÇAĞIRAN SESLERİ!
Yeşil-beyazlılarda rotanın orta sahaya döndüğü ve yönetimin elini çabuk tutmaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Erzurum’da iyi bir sezon geçiren Emrah Başsan ve Alanyaspor’dan ayrılması gündemde olan Musa Çağıran ile temasa geçen ekibimiz, bu oyuncularla hafta boyunca dirsek temasında olacak. Anadolu Kartalı’nın titiz bir çalışma yaptığı bildirildi.

KORKMAZ’IN GÖZÜ TRANSFERDE
Teknik direktör Bülent Korkmaz da yapılacak takviyeleri bekliyor. Forvet, kanat ve orta saha için yoğun bir mesai içinde olan yönetim kurulu, transferleri sonuçlandırarak merakla yeni isimleri bekleyen taraftarın yüzünü güldürmek istiyor. Sezonun başlamasına kısa süre kalırken, hoca yeni transferlerin uyum sürecini de dikkate alarak takıma katılmalarını bekliyor.