Konyaspor'da hocanın kafası karışık

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ara transfer döneminde gelen-giden oyuncu sirkülasyonu ve maç kadrosundaki oyuncuların skor üretmedeki etkisizliği üzerine çıktığı 10 resmi maçın 7'sinde kadroyu değiştirdi.
Konyaspor'da hocanın kafası karışık

Stanojevic kadro kararını veremedi. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, ligin ikinci yarında takımın başında kupa dahil 1'i bay, toplam 10 maçta görev aldı. Deneyimli Teknik adam, Giresunspor ve Galatasaray maçı hariç geri kalan 7 karşılaşmaya farklı kadro ile çıktı. Stanojevic'in kadro belirsizliğinde gelen ve giden oyuncuların ara transfer dönemi hareketliliği de etkili oldu.

site-3-1.jpg

Takımın banko oyuncularından Zymet Bytyqi ve Amir Hadziahmetovic transfer döneminde takımdan ayrılırken, Konyaspor'un ilk transferi Andreas Bouchalakis Fenerbahçe, Pozuelo- Mahir ve Moreno 3'lüsü ise Giresunspor maçında kadroya girdiler. Stanojevic öndeki ofans oyuncularıyla 3 maçta yerlerini değiştirmeden oynatırken, skor katkısı gelmemesi nedeniyle Antalya maçında değişiklik yaptı.

site-4.jpgsite-4.jpg

4-2-3-1 BEKLENİYOR

Stanojevic, Pozuelo ve Mahir'i yedeğe çekti ve Mame-Muhammet Demir ile maça çıktı. Deneyimli Teknik Adam ikinci yarıda öndeki iki forvetini de alarak Pozuelo ve Mahir'i oyuna sürdü. Orta alanda ise Paz- Soner- Bouchalakis'in yeri değişiyor. 29. haftayı bay geçirecek olan Konyaspor'un ara sonrası Adana Demirspor maçına 4-2-3-1 çıkması beklenirken, oyuncu tercihleri merak ediliyor.

 Muhabir
Etiketler :