Konyaspor'da Hoca'nın karnesi karışık

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic 20. Haftada geçtiği yeşil beyazlıların başına 13 maça çıktı. Stanojevic, 13 maçta takımıyla 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda 15 gol atan yeşil beyazlılar 18 gol yedi. Hoca’nın Konyaspor kariyeri ikiye ayrıldı.
Konyaspor'da Hoca'nın karnesi karışık

Süper Ligde sezonun ikinci yarısında Konyaspor’un başına geçen Aleksandar Stanojevic yeşil beyazlıların başında bay’lar hariç 13 müsabakaya çıktı. Tecrübeli Teknik Adam'ın Konyaspor karnesini ikiye ayırarak açıklamak mümkün. Stanojevic, adaptasyon süreci geçirdiği ve birçok oyuncu ile yolların ayrıldığı bölümde 20 ila 24. Hafta arasında oynadığı hiçbir maçı kazanamadı, ilk puanı beraberlikle aldı

stanojevicin-karnesi-1-002.jpg

İKİNCİ PERDE AÇILDI
Stanojevic’in talebeleri Giresunspor beraberliği sonrasında çok kritik bir eşiğe geldi. 26. Haftadaki Galatasaray maçı birçok sonuca açık olması beklenirken, Tecrübeli Hoca 2-1’lik galibiyet sonrasında Konyaspor’daki kariyerinin ikinci bölümüne başladı. Gol yedikten sonra psikolojik olarak kırılmayı atlatan Konyaspor gol orucunu bozdu, önce skor sonra Stanojevic ile puanlar toplamaya başladı.

 Muhabir
Etiketler :