Konyaspor'da iç transfer hareketli geçiyor!

Konyaspor'da ligin başlamasına 2 hafta kala kadro planlaması yapılırken sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sözleşme bitimi 4 oyuncu ile yollarını ayıran Konyaspor'da 3 oyuncu ile el sıkışıldı. Ancak savunmada Adil, kalede Sehic'e gelen teklifler sonrası planlamada zorluk çekiliyor.
Konyaspor'da iç transfer hareketli geçiyor!

TÜMOSAN Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, dış transferden çok iç transferde hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil beyazlılarda Mame Diouf, Emreli, Pozuelo ve Bouchalakis'in ayrılıkları sonrasında Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic 6, 10 ve forvet pozisyonlarında oyuncu istediğini belirtmişti. Moreno ile yeniden anlaşan Konyaspor Yunus Mallı, Schneiderlin ve Majdevac ile el sıkıştı.

adil.jpg

SAVUNMA VE KALE BELİRSİZ
Rizespor ile anlaşması sonrasında masadan kalkan Adil Demirbağ'ın durumu netlik kazanmadı. Oyuncuya yurt dışından gelen teklifler sonrasında Karadeniz'e gitmeyen oyuncu, takım da kalıp-kalmayacağı durumu net değil. Adil giderse yerine mutlaka savunma alınacak. Cİcaldau'dan haber bekleyen Konyaspor'da İbrahim Sehic'e gelen Arabistan teklifi sonrası durumlar biraz daha karıştı.

sehic.jpg

BİR FORVETE DAHA BAKILIYOR
Kaptan eğer ikna edilirse hem maaşının 2 katına yakın para alacak hem de Konyaspor kasası nefes alacak. Ancak Sehic gibi başarılı bir ismin yeri nasıl dolacağı soru işareti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Sokol ve Majdevac sonrası hücum bölgesi için bir isim daha istiyor. Yönetim Sokol'a bir teklif gelirse kal demeyecek ve iyi bir golcü arayacak. Sokol kalırsa hücuma fırsat transferi bakılacak.

majdevac.jpg

 Muhabir
Etiketler :