Konyaspor'da iç transferde görüşmeler yapılacak

Konyaspor'da 2023-2024 sezonun bitiminde birçok futbolcunun kontratı sona erecek. Yeşil beyazlılarda 15 futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek. İlerleyen günlerde iç transferde görüşmeler olacak ilk kriter takımda kalmak isteyen futbolcuların isteği olacak..
Konyaspor'da iç transferde görüşmeler yapılacak

Konyaspor'da 2023-2024 sezonun bitiminde birçok futbolcunun kontratı sona erecek. Yeşil beyazlılarda 15 futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek. Francisco Calvo, Sokol Çikalleshi, Soner Dikmen, Ahmet Oğuz ve kaptan Guilherme Sitya gibi direkt oynayan futbolcular başta olmak üzere toplantı yapılacak. Yönetimin bu konuda görüşü öncelikli olarak takımda kalmak isteyen futbolcular.

ic-transfer-kopya.jpg

KRİTER OYNAMA İSTEĞİ
Anadolu Kartalı'nda gündem değerlendirmesinde iç transfer konusunda sezon sonunda kontratı biten tüm futbolcular ile görüşüleceği, takımda kalmak isteyen futbolcularla öncelikle masaya oturulacağı ve ilk olarak yerli oyunculara konuşulacağı ifade edildi. Yönetimin kontrat görüşmesinde takımda kalmak isteyen oyuncularla yola devam edilmek istendiği öğrenilirken bu duruma göre harekete geçilecek.

 Muhabir
Etiketler :