Konyaspor'da iki futbolcuyla imzalar atıldı!

Konyaspor’da yönetim yeni sezon için çalışmalara başladı. 30 Haziran 2024tarihi itibarıyla 15 futbolcunun sözleşmesi sona ereceği belirtildi. Yeşil beyazlılar iç transferde önceliğini yerli isimlere verdi. Bu doğrultuda Oğulcan Ülgün ve Uğurcan Yazğılı ile sözleşme uzatıldığı öğrenildi.
Konyaspor'da iki futbolcuyla imzalar atıldı!

Konyaspor’da yeni sezon öncesinde düğmeye basıldı. 30 Haziran 2024 itibariyle 15 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Kahraman Demirtaş’ın +1 opsiyonu bulunurken, Anderson Niangbo ve Valon Ethemi’nin performans ve satın alma opsiyonu maddesi var. Anadolu Kartalı’nda yönetim 2024-2025 sezonu için planlarını yapıyor. Buna göre ilk hedef iç transfer ve yerli futbolcular olduğu öğrenildi.

gorusme-odasina.jpg


2 FUTBOLCU TAMAM

Yeşil beyazlıların bu sezonki jokeri Uğurcan Yazğılı’nın 30 Haziran 2025’teki sözleşmesi iyileştirme yapıldıktan sonra uzatılacağı ifade edildi. Yönetimin 24 yaşındaki futbolcudan beklentisi yüksek. Diğer taraftan 30 Haziran 2024 itibariyle sözleşmesi bitecek olan Oğulcan Ülgün ile de anlaşma sağlandı. İlerleyen günlerde resmi açıklama yapılacak. Yerli futbolcular üzerindeki çalışma devam edecek.

 Muhabir
Etiketler :