Konyaspor’da İlhan Palut etkisi

İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde çıkışa geçti. Eski hocası İsmail Kartal ile ligde çıktığı 22 maçta 1,09 puan ortalamasına sahip olan yeşil beyazlılar, İlhan Palut ile ligde 7 maçta 1,71 puan ortalaması yakaladı.
Konyaspor’da İlhan Palut etkisi

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftayı 36 puanla 12. sırada kapatan İttifak Holding Konyaspor'da Teknik Direktör değişikliği takıma olumlu yansıdı. Yeşil beyazlılar sezon başı Bülent Korkmaz'ın ayrılığı sonrası anlaşmaya vardığı Teknik Direktör İsmail Kartal ile 24. haftada yol ayrımına gitmiş ve takımın başına genç Teknik Adam İlhan Palut'u getirmişti. Konyaspor'un başında 147 gün görev yapan ve ligde 22 maça çıkan deneyimli teknik adam, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 24 puan toplamış ve maç başına 1,09 puan ortalaması yakalamıştı.

ismail-kartal-002.jpg

Alınan başarısız sonuçların ardından Kartal ile yollarını ayıran yeşil beyazlılar, İlhan Palut'u takımın başına getirdi.

PALUT İLE BAHAR GELDİ

İttifak Holding Konyaspor'da İlhan Palut'un gelmesiyle takıma adeta bahar gelmiş oldu. Yeşil beyazlılar, genç Teknik Adam ile ligde çıktığı 7 müsabakanın yalnızca 1'ini kaybetti. Diğer 6 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlik çıkararak 12 puan toplayan Anadolu Kartalı, İlhan Palut ile ligde maç başına 1,71 puan ortalaması yakalamış oldu.

ilhan-palut.jpg

İsmail Kartal ile birçok maçta farklı dizilişlerle sahaya çıkan yeşil beyazlılar, İlhan Palut ile ligdeki ilk maçına 4-1-4-1 dizilişiyle çıkarken, diğer 6 müsabakasında ise 4-2-3-1 dizilişini benimsedi ve yoluna bu şekilde devam etti.

konyaspor-003.jpg

İlhan Palut'un Konyaspor'u, Süper Lig'in 32. haftasında 4 Nisan Pazar günü BB Erzurumspor'un konuğu olacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :