Konyaspor’da İlhan Palut ve Adnan Erkan yönetimle görüşecek

İttifak Holding Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut ve Sportif Direktör Adnan Erkan yeşil beyazlıların kongre sürecini bekliyor
Konyaspor’da İlhan Palut ve Adnan Erkan yönetimle görüşecek

İttifak Holding Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut ve Sportif Direktör Adnan Erkan yeşil beyazlıların kongre sürecini bekliyor. Palut ile birlikte istifa ederek yeni yönetimin kararını bekleyeceklerini söyleyen Adnan Erkan, "Hocamız burada çok mutlu ve 1 yıl daha sözleşmesi devam ediyor. Kamuoyu da kendisinden memnun ama yapmamız gereken, oluşacak yeni yönetime istifamızı verip yeni yönetimin kararını verip beklemek olacaktır" dedi.

İttifak Holding Konyaspor'un Sportif Direktörü Adnan Erkan, KONTV'de yayınlanan Spor Gündemi Programı'na katılarak açıklamalarda bulundu. Sezon değerlendirmesi yapan Erkan, "Sezon başında geldiğimde hazır bir takım bulduk. İsmail Hocamızın başlamasıyla ben de sportif direktördüm. Takımın oturmuş bir oyum sistemi vardı. İsmail Hocamız da İlhan Hocamız da alışılmış oyun sistemini destekledi. Dönem dönem başarılar da sıkıntılar da oldu. İşin içinde olan insanlar olarak ciddi periyotlar yaşandı. En önemlisi kovid 19'un etkileriydi. Bunlardan etkilenmemek için ciddi gayretler sarf ettik. Bu süreçte 21 takımdan 10 yukarıda 10 aşağıda 11. sırada bitirdik. Bunu başarılı olarak görmüyorum ama böyle bir süreçte kırılma maçlarında ilk 8 içinde bitirebilirdik. Gelinen süreçte her sene hepimiz için ayrı tecrübeler oluşturuyor. Bunlar da bizlerle camiayla sabitleşiyor. Gelecek sene için neler yapılabilir konusunda ciddi veriler oluştu" şeklinde konuştu.

'KOLAY BİR SÜREÇ DEĞİLDİ'

Pandemi sürecinde 3 güne bir maç oynadıklarını ve zor bir dönemi geride bıraktıklarını kaydeden Adnan Erkan, "Her 3 güne bir maç oynadık. Taktiksel olarak hocamız zorlandı. Bu kolay bir süreç değildi. Motivasyonda sıkıntılar yaşadık. 50 puanla 11. sırada bitirdik. Bu seneki yapılanma içinde bütçemize baktığımızda yaptığımız transferlerin katkı vermesi açısından 11.'liği bu sene için değerli buluyorum. Bu seneyle ilgi verim alamadığımız oyuncular olsa da sürpriz çıkış yapan oyuncularımız oldu. Bu bizi ümitlendirdi. Düşük bütçeli tranfser de yapsak, doğru transfer olduğunda bunun katkı verebileceğini gördük. Hocamız şu anda İzmir'de tatilde. Kongreden sonra yeni oluşacak yönetimimizle görüşeceğiz. Hocamız burada çok mutlu ve 1 yıl daha sözleşmesi devam ediyor. Kamuoyu da kendisinden memnun ama yapmamız gereken, oluşacak yeni yönetime istifamızı verip yeni yönetimin kararını verip beklemek olacaktır. Kongre sonrası böyle bir niyetimiz var" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :