Konyaspor'da ilk hedef yerli, Sergen Hoca'nın durumu!

Yeşil beyazlılar Stanojevic sonrası teknik adam arayışlarına başladı. Anadolu Kartalı’nda Sergen Yalçın, Aykut Kocaman ve Hakan Keleş isimleri konuşulurken, yönetim önceki gün toplantı gerçekleştirdi. Hafta için bir isim netleşebilir.
Konyaspor'da ilk hedef yerli, Sergen Hoca'nın durumu!

Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldıktan sonra yerine gelebilecek isimler konusunda çalışmalar başladı. Yönetimin ilk hedefi yerli teknik adamlar. 19 yıllık aranın ardından Susic sonrası göreve yabancı bir hoca gelirken, alınan başarısız sonuçlar sonrasında yerli teknik adamlarla görüşülüyor. Taraftar Aykut Kocaman ismi üzerine birleşirken, Sergen Yalçın’a durumu soruldu.

ilk-hedef-yerli-001.jpg

“BİRÇOK TEKLİF GELMİŞTİ”
Sergen Yalçın, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadıktan sonra takımdan ayrılmış ve takım çalıştırmamıştı. İlk temaslardan sonuç çıkmadı. Bir dönem Konyaspor’u da çalıştıran Yalçın, geçen hafta katıldığı bir programda “Görevden ayrıldıktan sonra birçok takım teklifte bulundu ama gitmedik. Kafaya oynayan takımlarda, hedefi olan takımlarda görev almak istiyorum” açıklamasında bulunarak şartlarını söyledi.

ilk-hedef-yerli-002.jpg

İSMİ GEÇEN HOCALAR
Yalçın’ın şartlarının Konyaspor için ağır geldiği ve diğer adaylara bakılacağı öğrenildi. Konyaspor’un efsanelerinden Aykut Kocaman uzun bir süredir takım çalıştırmıyor. En son Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’dan teklif alan Kocaman, “Takım çalıştırmayı düşünmüyorum” söylemi ile reddetmişti. Konyaspor yönetiminde Hakan Keleş’in de ismi geçerken, ulusal basında Selçuk İnan iddiaları belirtildi

ilk-hedef-yerli.jpg

 Muhabir
Etiketler :