Konyaspor'da ilk toplantıda bunlar konuşuldu!
İlk toplantı gerçekleşti. Konyaspor'da Başkan Ömer Atiker yönetiminde yönetim kurulu gelecek sezonla ilgili çalışmayı yürütmeye başladı. Toplantıda yöneticilerle ilgili görev dağılımı yapıldıktan sonra mali ve sportif konular masaya yatırıldı.
Konyaspor'da Ömer Atiker yönetiminde yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Hızlı adımlarla çalışma yürütmek isteyen Atiker ve kurmayları öncelikli olarak görev dağılımını yaptıktan sonra kulübün yaşadığı mali sorunlar konuşuldu. Sürdürebilir mali kaynak arayışları tartışıldı. Kasa kolaylığı sağlandı, yaklaşık 250-300 milyon toplandı. Bilindiği üzere Ömer Atiker yönetiminde önceki yönetime oranla koltuk sayısı 25'e çıkartıldı.
ÖNCE MALİ SONRA SPORTİF
Mali olarak güçlü bir sistem kurmak isteyen yeşil beyazlılar 30 Haziran transfer sürecine kadar ekonomik sorunları görüştükten sonra saha içerisine dönecek. Başkan Ömer Atiker kongrede mali disiplin vurgusu yapmıştı. Yönetim daha sonraki adımını sportif anlamda gerçekleştirecek. Teknik Direktör Recep Uçar ile yola devam edilmesi bekleniyor. İlerleyen günlerde toplantı yapılacak.
