Konyaspor'da İstanbul takımlarına Stanojevic rötarı!

Süper ligde Başakşehir'i deplasmanda yenen Konyaspor'da ilginç anektodlar dikkat çekti. Çıktığı her basın toplantısında takımın geliştiğini belirten Aleksandar Stanojevic, takımın başında geçirdiği 22 maçta 6 mağlubiyet, 8 galibiyet ve 8 beraberlik aldı. Stanojevic yönetiminde İstanbul ekiplerine boyun eğilmedi.
Konyaspor'da İstanbul takımlarına Stanojevic rötarı!

Süper ligde Başakşehir'i deplasmanda yenen Konyaspor'da ilginç anektodlar dikkat çekti. Milli araya 2 puan ortalaması ile girmeyi başaran yeşil beyazlılar Aleksandar Stanojevic'in göreve geldiği 2022-2023 sezonu ikinci yarısından bugüne toplam 22 maça çıktı. Stanojevic ile kabus gibi bir başlangıç yapan Anadolu Kartalı kupa dahil 6 maçta sadece 1 puan aldığı dönem sonrası grafiğini tersi yönde çevirdi.

stanojevic.jpg

İSTANBUL'A GEÇİT YOK
Çıktığı her basın toplantısında takımın geliştiğini belirten Aleksandar Stanojevic, takımın başında geçirdiği 22 maçta 6 mağlubiyet, 8 galibiyet ve 8 beraberlik aldı. Stanojevic üst üste yenilgi aldığı 4 maçın ardından takımı toparladı ve geride kalan maçlarda 2 yenilgi yüzü gördü. Stanojevic yönetiminde Konyaspor İstanbul takımlarına karşı koymayı başardı ve sadece 2 kez yenildi. Son maçını ise kazandı.

 Muhabir
Etiketler :