Konyaspor‘da istikrar yok!

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 14.haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile berabere kalan İttifak Holding Konyaspor’da kötü gidişat sürüyor. Bu sezon istikrarı bir türlü bulamayan yeşil beyazlılar, yedi haftada iki beraberlik beş mağlubiyet alabildi. Anadolu Kartalını kalan 3 haftada ise zorlu rakipler bekliyor.
Konyaspor‘da istikrar yok!

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 14.haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile berabere kaldı. Alınan bu olumsuz sonuçlarla üstündeki kara bulutları bir türlü atamayan yeşil beyazlılar, son yedi karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Oynanan bu karşılaşmalarda iki beraberlik alan Anadolu Kartalı, beş kez de rakiplerine mağlup oldu. Aynı zamanda alınan bu sonuçlar Süper Lig’in ilk yarısının bitimine 3 hafta kalırken İttifak Holding Konyaspor, alt sıralara doğru geriledi. Ligin 15.haftasında Başakşehir deplasmanına konuk olacak yeşil beyazlı ekip ardından sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. İlk yarının son haftasında ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacak Anadolu Kartalının nasıl bir tablo çizeceği merak ediliyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Süper Lig’in 15.haftasında 16 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarına ara vermeden dün yaptığı antrenmanla başladı. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, Gaziantep FK maçında ilk 11’de forma giyen oyuncularımız salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncularımız sahada koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı 4’e 1 ve topla oyun ile sürdürdü. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

“DİAGNE BİZİMLE OLMAYACAK”

İttifak Holding Konyaspor’un tecrübeli teknik direktörü Aykut Kocaman, "Fallou Diagne bundan sonra bizimle birlikte olmayacak. Tabiki de devre arası için bir planımız var. Ama şu an için önemli olan devre arasına kadar bu maçı da içine kattığımız zaman 4 maçlık, bu maçı çıktığımızda ise 3 maçlık dönemde daha az hırpalanarak yola devam etmek. Malatya ve Fenerbahçe maçlarını da dahil edersek devre arası geride kalan 7 maçlık dönemdeki görüntü itibariyle çok ciddi bir şekilde planlanması gereken bir hal aldı. Bu da açıkça ortada. Alper konusundaki bugünkü karar biraz da ihtiyaçtan kaynaklandı” dedi.