Konyaspor'da kadro belirsizliği düşündürüyor!

Puan durumunda kritik öneme sahip olan Samsunspor’a karşı deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Kartalı’nda maça kısa süre kala kadroda netlik oluşturulamadı. Konyaspor’un Teknik Patronu, bazı oyuncuların performansından memnun olmadı, 3 pozisyon da belirsizlik bulunuyor.
Konyaspor'da kadro belirsizliği düşündürüyor!

Konyaspor’un Samsunspor’a konuk olacağı 17. Hafta mücadele öncesinde Teknik Direktör Hakan Keleş kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor. Keleş özellikle orta sahada sorun yaşıyor. Hoca Sivasspor maçında bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadığını dile getirirken orta sahanın 6 numara bölgesine sezon başından bu yana istikrar sağlanamadı. 3 futbolcu tandemi oluşturamadı.

iki-pozisyon-belirsiz-2.jpg


SONER’İN TANDEMİ YOK

Anadolu Kartalı’nda orta sahanın göbeğinde Soner Dikmen’in yanına Bruno Paz ve Steven N’Zonzi zaman zaman oynarken Hakan Keleş, Sivasspor maçında Soner’in yanına Oğulcan Ülgün’ü oynattı. Ancak ikinci yarının ortasında N’Zonzi Oğulcan’ın yerine oyuna dahil oldu. Hakan Hoca, Soner Dikmen’in yanında kimi oynatacağına net karar veremedi. Aynı sorun 2 pozisyonda da yaşanıyor.

keles.jpg


İKİ POZİSYON DAHA BELİRSİZ

Hakan Keleş’in hayal kırıklığı yaşadığı bir başka pozisyon sağ kanat. Louka Prip ve Robert Muric’i dönüşümlü oynatan Keleş, Sivasspor maçına Muric ile çıkmasına karşın ikinci yarıda oyuncusuna görev vermeyerek Prip’e şans vermişti. Samsunspor maçında Prip’in çıkması bekleniyor. Son olarak sağ bekte formsuz olan Ahmet Oğuz ile Uğurcan Yazğılı arasında Hakan Keleş karar verecek. (UFUK

 Muhabir
Etiketler :