Konyaspor'da kadro hazırlıkları

Konyaspor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ederken Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in Antalyaspor maçındaki gibi 4-4-2 değil, 4-2-3-1 sistemiyle oynaması beklenirken, Mame Diouf hamle oyuncusu olabilir.
Konyaspor'da kadro hazırlıkları

Stanojevic karar vermekte zorlanıyor. Süper Lig 30. hafta mücadelesinde çarşamba günü Adana Demirspor'u konuk edecek olan Arabamcom Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic kadro arayışını sürdürüyor. Antrenmanlarda istediği oyunu futbolculara anlatan Tecrübeli Teknik Adam Antalyaspor maçının hangi bölümünü, Demirspor maçına yansıtacağı konusunda net kararını vermedi.

kararini-vermedi.jpeg

OYUNU TAMAMEN DEĞİŞTİRMİŞTİ

Konyaspor 28. haftadaki Antalyaspor maçında Muhammet Demir ve Diouf ile birlikte 4-4-2 şablonu ile çıktıktan sonra orta alandaki top kontrolünün azalmasının ardından ikinci yarı Emreli-Pozeulo hamlesiyle tamamen oyununu değiştirmişti. Stanojevic, son maçta gol atan ve istekli görüntüsüyle 11'den ayırmadığı Muhammet Demir ile takımın en formda ise Mame Diouf'u nasıl oynatacağını düşünüyor.

kararini-vermed-1-001.jpg

GOL ATACAK OYUNCUSU KALMADI

Aleksandar Stanojevic, Antalyaspor maçının son bölümünde karambol ataklar bulmasına karşın gol atacak oyuncusu olmadığı için skor bulamazken, Diouf veya Demir'den birisini ikinci yarı hamle oyuncusu olarak görüp yeniden 4-2-3-1'e dönmesi bekleniyor. Demirspor maçının önemini futbolculara anlatan Stanojevic, ilk kez denediği 4-4-2 sistemiyle değil, daha önce çalıştığı sistemle oynayabilir.

 Muhabir
Etiketler :