Konyaspor'da kadro karmaşası!

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü'nün konuğu olan Konyaspor 1-1 biten maçın sonunda puanını 9 yaptı. Anadolu Kartalı'nda kaybedilen puanların nedenlerin başında kadro istikrarsızlığı yatıyor. Teknik Direktör Stanojevic hiçbir maça aynı kadro ile başlayamadı.
Konyaspor'da kadro karmaşası!

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü'nün konuğu olan Konyaspor 1-1 biten maçın sonunda puanını 9 yaptı. Yeşil beyazlılarda geçen hafta iç sahada puan kaybedilen Rize maçı sonrasında Başkent'te de 2 puan bıraktı. Anadolu Kartalı'nda kaybedilen puanların nedenlerin başında kadro istikrarsızlığı yatıyor. Teknik Direktör Stanojevic hiçbir maça aynı kadro ile başlayamadı.

sistem-1-kopya.jpg

KADRO İSTİKRARI SAĞLANMADI
TÜMOSAN Konyaspor 2023-2024 sezonunda çıktığı ilk 6 maçın hiçbirinde bir önceki maçın kadrosunu muhafaza edemedi. Takıma katılan transferlerin hazır olmayışı, sakatlıklar, cezalılar ve puan kayıpları sonrasında Aleksandar Stanojevic kadrosunu kuramadı ve her maç farklı 11 ile maça çıktı. Stanojevic özellikle iç sahada alınan yenilgi sonrası bambaşka bir oyun stili denediği Ankara'da 1 puana razı oldu.
sistem-2-kopya.jpg

"ROTASYON KISITLI"
Ankaragücü karşısında 3-5-2, 3-4-3 ve 4-4-2 formasyonlarını deneyen Tecrübeli Teknik Adam bu oyun sistemini Beşiktaş maçında denemeyeceklerini ifade etmişti. Stanojevic beraberlikten memnun olduğunu dile getirdiği toplantıda rotasyonunun kısıtlı olduğunu, bazı oyuncuların hazır olmadığını bazı oyuncularının da sakat olduğunu ifade ederek bu şekilde bir rotasyon tercih ettiğini ifade etti.

 Muhabir
Etiketler :