Konyaspor'da kadro planlaması başlıyor

Süper Lig'de sene sonuna yaklaşılırken 2023-2024 yılı kadro planlaması için çalışmalar başladı. Buna göre sözleşmesi biten oyuncular ve takımdaki son gelişmeler haberimizde.
Konyaspor'da kadro planlaması başlıyor

Konyaspor'da önümüzdeki günlerin en önemli maddesi kadro yapılanması. Başkan Fatih Özgökçen, geçen hafta yaptığı açıklamada sözleşmesi biten oyuncular ve yeni sezon kadrosu ile ilgili Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile görüşeceklerini bildirmişti. Stanojevic ise kadrodaki yapılanma ile ilgili kafasında planını yaptığını ve rapor sunacağını söylemesiyle sözleşmesi bitecek oyunculara çevrildi.

kadro.jpg

SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULAR

Buna göre sözleşmesi sene sonu bitecek oyuncular şöyle; Mahir Emreli, Alejandro Pozuelo, Andreas Bouchalakis, Marlos Moreno, Endri Çekici ve Mame Biram Diouf. Teknik Direktör Stanojevic; Pozuelo, Mahir, Marlos ve Diouf'u sürekli maç kadrosunda oynatıyor. Uygun şartlar sağlanması bu oyuncular ile devam edilebilir. İstenilen performans ortaya koyamayan Pavicic, Muric ve Uche'ye teklif gelmesi durumunda oyunculara kal denilmeyecek. +1 opsiyonu olan Endri Çekici'nin opsiyonunun kullanılması beklenmezken yurt içi ve yurt dışı teklifler olan Francisco Calvo da sene sonu takımdan ayrılabilir.

 Muhabir
Etiketler :