Konyaspor'da kaleci Sehic'ten yeni başarı

Konyaspor'da kaleci Sehic liderle oynanan müsabakada kurtarış rekorunu egale ederken, en çok kalesini gole kapatan ve en iyi kurtarış puanı alan kaleciler listesine de girmeyi başardı. Konyaspor'un 1 numaralısı bu sezon başka bir seviyede oynuyor.
Konyaspor'da kaleci Sehic'ten yeni başarı

Galatasaray maçında yaptığı kritik kurtarışlarla 3 puanın mimarlarından birisi olan Konyaspor Kalecisi İbrahim Sehic bu sezon istatistiklerde adından bahsettirmeye devam ediyor. Kaptan, sarı kırmızılılar oynanan mücadelede 6 kurtarışa imza attı. Sehic bu sezon Süper Lig'deki en yüksek kurtarış sayısını tekrarladı. Diğer yandan Bosnalı eldiven sezonun en iyi kaleci performanslarında 3. sırada.

sehic-site.png

EN İYİLER LİSTESİNDE

Süper Lig'de bu sezon maç başına Comparisonator puanlarına göre en iyi performans gösteren kaleciler listesinde Ertaç Özbir birinci sırada yer alırken, Muslera ikinci, İbrahim Sehic 3. sıraya oturdu. Konyaspor'un 1 numarası bununla da sınırlı kalmadı. Sehic, bu sezon kalesini en çok gole kapatan kaleciler listesinde 7 kurtarışla ikinci sıraya geçti. Kaptan kaleye geçtiğinde takımına güven veriyor.

 Muhabir
Etiketler :