Konyaspor'da kaleci transferi gündemi yok

2023-2024 Sezonu için çalışmalarını arttıran TÜMOSAN Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, kaleci rotasyonu transfer gündeminde var mı sorusuna cevap verdi. Stanojevic, “Genç oyunculara güvenmeliyiz ve risk almalıyız” dedi.
Konyaspor'da kaleci transferi gündemi yok

Anadolu Kartalı’nda transfer gündeminde kaleci arayış bulunmuyor. Yeşil beyazlılarda geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren İbrahim Sehic, kurtarış yüzdesi olarak iyi bir konumda ligi bitirmesine karşın Bosnalı eldivenin sakatlandığı maçlarda TÜMOSAN Konyaspor kaleyi kapatamamıştı. Konyaspor Sehic’in sakatlığından dolayı Erhan Erentürk ile çıktığı 7 maçta kalesinde 2 ortalama ile 14 gol yedi.

kaleci.jpg

“RİSK ALMAMIZ LAZIM”
TÜMOSAN Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yeni sezonda rotasyon oluşturmak için yeşil beyazlıların kaleci transferi gündeminde var mı sorusuna cevap verdi. Stanojevic, genç kalecilerle yola devam etmek istediklerini belirterek, “Elimizde 2 tane genç kalecimiz var. Bu durumda yeni kaleci alamayız. Risk almalıyız ve genç kalecilerin gelişimlerini önemsemeliyiz” diyerek noktayı koydu.

 Muhabir
Etiketler :