Konyaspor’da kamp başlıyor

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden arabam.com Konyaspor, dün akşam yaptığı salon çalışmasıyla idmanı tamamladı. İkinci etap kampı için bugün Antalya’ya hareket edecek olan Anadolu Kartalı, 10 günlük kampta hazırlık maçları da oynayacak.
Konyaspor’da kamp başlıyor

KAMP ÖNCESİ SON İDMAN

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden arabam.com Konyaspor, hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Koşu çalışmasıyla başlayan idman, ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetimindeki antrenman, rondo oyun ile sona erdi. Konyaspor, hazırlıklarını akşam saat 17.30’da yaptığı salon çalışmasıyla bitirdi.

kamp-basliyor-2.png

10 GÜNLÜK KAMP BAŞLIYOR

İkinci etap kampı için bugün Antalya’ya hareket edecek olan Anadolu Kartalı, 10 günlük kampta hazırlık maçları da oynayacak. Antalya Belek’te konaklayacak olan Yeşil-Beyazlıların, hazırlık maçları için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Anadolu Kartalı, kamp dönüşü yapılacak iznin ardından Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçında konuk edeceği Bodrumspor maçı için hazırlıklarını sürdürecek.

Etiketler :