Konyaspor'da kamp kadrosu netleşiyor

2023-2024 sezonunun Konya etabını tamamlayan yeşil beyazlılarda Kayacık'taki çalışmalarda fiziki testler ve antrenmanlar yapılırken, eksik oyuncuların fazla olması nedeniyle Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic teknik ve taktik planlarını Erzurum'a bıraktı.
Konyaspor'da kamp kadrosu netleşiyor

2023-2024 sezonunun Konya etabını tamamlayan yeşil beyazlılarda Kayacık'taki çalışmalarda fiziki testler ve antrenmanlar yapılırken, eksik oyuncuların fazla olması nedeniyle Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic teknik ve taktik planlarını Erzurum'a bıraktı. Tecrübeli Antrenör Konya'daki kampta genç oyuncuların üzerine düştü ve onlara vereceği şanslar hakkında teknik heyeti ile gözlemler yaptı.

kamp-kopya.png

KAMP KADROSU YAYINLANACAK
Stanojevic gençlere uyguladığı özel program sonrası oyuncuların cuma günü yapılacak maç sonrasında kalacak ve gidecek oyuncuları netleştireceklerini belirtmişti. Takım bugünkü çift antrenman ile çalışmalarını bitirmesinin ardından Stanojevic Erzurum'a gidecek oyuncuların ismini yayınlayacak. Yeşil beyazılar hafta başında Erzurum yolcusu. Gözler Konyaspor'un kampa götüreceği genç oyuncularda.

kamp-1.png

 Muhabir
Etiketler :