Konyaspor'da kamp sonrası eksikler tespit edildi

İkinci etap çalışmaları kapsamında Erzurum’daki programını bitiren Anadolu Kartalı’nda kamp ile ilgili teknik heyet bir rapor hazırladı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, takımında gelişmesi ve değişmesi gerekenler üzerinde çalışma yapacak. Listenin ilk başında transfer konusu var.
Konyaspor'da kamp sonrası eksikler tespit edildi

2023-2024 Sezonu hazırlıkları kapsamında 2. Etap hazırlıklarını Erzurum’da gerçekleştiren TÜMOSAN Konyaspor, burada 12 günlük bir program gerçekleştirdi. Milli maçlarda oynayan futbolcular takıma geç katılırken takım 3 hazırlık maçı yaptı. Samsunspor’u 3-2 geçen Anadolu Kartalı, Alanyaspor’a 3-1, Sebail takımına ise 2-0 yenildi ve son antrenmanından ardından Erzurum’daki çalışmalarını bitirdi.

transfer.png

EN AZ BİR FORVET
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic genç oyuncular ve takımın aslarını bir arada oynatarak kadrosunu yenilemek için kollarını sıvadı. Hoca takımının son durumuyla ilgili bir rapor hazırlayıp yönetime iletecek. Raporda en önemli konu başlığı transfer olacak. Sokol’un dönmesiyle tek forvet çalışan Konyaspor’da Stanojevic en az 1 tane golcü alınması gerektiğini belirtecek.

transfer.jpg

SAVUNMA AÇIK VERDİ
Calvo’nun milli takım sonrası kamp çalışmalarında olmaması nedeniyle yeşil beyazlılar savunma tandemini oturtamadı. Konyaspor hazırlık maçlarında 7 gol kalesinde gördü. Kale ve beklerini değiştirmeyecek olan Stanojevic 6 numarada Schneiderlin’e forma verecek. Takımın ofans gücünü arttırmak isteyen Hoca, 10 numara eksikliğini de belirtti. 3 oyuncu tamam, en az 2 oyuncu bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :