Konyaspor'da Kaptan gizli kahramandı

Konyaspor'un Alanyaspor galibiyetinde gizli mimarlarından birisi Kaleci İbrahim Sehic'di. Topla oynama yüzdesini ikinci yarıda tamamen lehine kullanan Güney ekibi, 45'ila 54. dakika arasında üst üste pozisyon bulmasına karşın Sehic önemli kurtarışlar yaptı. İbrahim Sehic bu sezon çok başka oynuyor.
Konyaspor'da Kaptan  gizli kahramandı

Konyaspor'un Alanyaspor galibiyetinde gizli mimarlarından birisi Kaleci İbrahim Sehic'di. Yeşil beyazlılar 15.dakikada Pozuelo ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatmıştı. Turuncu- yeşilliler 45 dakikada hiç isabetli şut çıkartamadan soyunma odasının yolunu tuttu. Ancak İkinci yarıda ev sahibi Alanyaspor farklı bir görüntü ile sahaya çıktı. Ev sahibi takım beraberlik golü için 45 ile 54. dakika arası Konyaspor'a baskı kurdu.

sehic.jpg

SEHİC VİZE VERMEDİ
Topla oynama yüzdesini tamamen lehine kullanan Güney ekibi ikinci yarının 10 dakikasında üst üste pozisyon bulmasına karşın Sehic önemli kurtarışlar yaptı. Kaptan rakibe beraberlik şansı tanımayınca Konyaspor oyunu tekrar dengeledi ve 54. dakikada Soner Dikmen 2-0 yaptı. Alanyaspor iki farklı skorla geri düşmesine karşın Oğuz, Efecan ve Fer ile yeşil beyazlıların kalesini yokladı, Sehic vize vermedi.

 Muhabir
Etiketler :