Konyaspor'da Kaptan maçta öne çıktı

Spor Toto Süper Lig 31. Hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Karşılaşmada kaptan İbrahim Sehic mücadelenin son yarım saatinde yaptığı kurtarışlarla takımına hayat verdi. Kasımpaşa’nın 9 isabetli şutunun sadece bir tanesi gol oldu.
Konyaspor'da Kaptan maçta öne çıktı

Kaptan gemisini kurtarmaya devam ediyor. Bu sezon performansıyla rakip forvetlerin canını sıkan İbrahim Sehic, Adana Demirspor yenilgisi sonrasında takımının 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçında karşılaşmanın yıldızlarından bir tanesiydi. Ev sahibi ekip Fall ile öne geçtikten sonra Calvo ve Mame Diouf ilk yarı biterken takımını öne geçirdi. İkinci yarıda ise Kasımpaşa’nın net pozisyonları vardı.

kaptan-oyle-istedi-2.jpg

BU YIL BİR BAŞKA

Devre sonrası savunmada risk alıp takımını ileri çıkartan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Sehic’e takıldı. Mavi beyazlılar ikinci yarıda birçok şutunda Sehic gole izin vermedi. Ev sahibi ekip maçı 17 şutla tamamlarken, 9 şut kaleyi buldu. Özellikle Bahoken, Fal ve Hadrijonay ile Kasımpaşa takımı beraberliğe yaklaştı. Konyaspor’da İbrahim Sehic bu sezon en çok kurtarış yaptığı sezonu yaşıyor.

 Muhabir
Etiketler :