Konyaspor'da karar haftasına girildi!

Ara transfer dönemi için son haftaya girildi. Konyaspor'da Niko Rak, Bruno Paz ve Robert Muric ile görüşmeler devam ediyor. Transfer için kontenjan açması gereken yeşil beyazlılarda yönetim yoğun mesaiye girdi.
Konyaspor'da karar haftasına girildi!

Ara transfer dönemi için son haftaya girildi. 9 Şubat tarihinde bitecek olan tescil dönemiyle ilgili kulüpler son çalışmalarını yapıyor. 1 Şubat itibariyle Avrupa'da transfer süreci bitmiş, transferi gerçekleşmemiş futbolcular radara girmişti. Ara transfer döneminde 6 futbolcuyu kadrosuna katan Konyaspor'da yabancı kontenjan sorunu yaşanıyor. Bouly Sambou ile birlikte Anadolu Kartalı'nda yabancı sayısı 15 oldu.

yonetim.jpg


YOĞUN MESAİ VAR

Yabancı durumundan dolayı Sambou'nun lisansı çıkartılamadı. Diğer yandan 1-2 tane daha transfer yapmak isteyen yeşil beyazlılarda en az 1 oyuncunun transferi gerçeklemesi veya lisansının dondurulması gerekiyor. Kadrosunu güçlendirmek ve puan durumunda rahat pozisyona geçmek isteyen Anadolu Kartalı için kritik haftaya girildi. Konyaspor yönetimi en yoğun mesaisini yaşayacak.

 Muhabir
Etiketler :