Konyaspor'da kombine kartında karar verildi

Konyaspor'da kombine fiyatlarında düşme olmayacak. Yönetimin bilgilendirme toplantısında kombine fiyatlarının makul olduğunu belirtirken, taraftarları maça çekmek için farklı organizasyonlar düşünülüyor. Başakşehir maçı sonrası somut adımlar atılacak.
Konyaspor'da kombine kartında karar verildi

Konyaspor'da kombine fiyatlarında geri adım olmayacak. Yeşil beyazlıların bilgilendirme toplantısında taraftarların kombine fiyatında indirim beklentisine karşın yönetimden kesin bir dille fiyatlarda düşme olmayacağını bildirdi. Başkan Fatih Özgökçen, kombine alan taraftarlara haksızlık etmek istemediklerini belirtirken, yöneticiler fiyatların diğer takımlara kıyasla makul olduğunu ifade ettiler.

kombine.jpg

KOMBİNEDE FARKLI DÜŞÜNCELER VAR
Yönetim tarafı 1.000 TL'ye satılan kale arkalarından kar edilmediğini ve taraftarların takımlarına daha fazla destek vermeleri konusunda çağrı yaptı. Diğer yandan taraftarları daha fazla maça çekmek isteyen kurmaylar maç günü etkinliği ve taraftarların ilgisini çekecek organizasyon yapılacağı konusunda yeşil beyazlılara müjde verdi. Başakşehir maçı sonrası somut adımlar bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :