Konyaspor'da kongre kararı, Başkan Özgökçen ne söylemişti?

Konyaspor'da öncesinden yalanlama gelen genel kurul ile ilgili yeniden bir açıklama geldi. Yeşil beyazlılar 1 Ağustos'ta olağanüstü genel kurul kararı bildirdi. Başkan Fatih Özgökçen'in konuyla ilgili önceki paylaşımları ve son durum haberimizde.
Konyaspor'da kongre kararı, Başkan Özgökçen ne söylemişti?

Konyaspor'da gece yarısı yapılan bildiri camiada buz etkisi yarattı. Yeşil beyazlılarda göreve kısa sürede tekrar seçilen Başkan Fatih Özgökçen, kulübün mali durumundan dolayı böyle bir karar aldığı belirtiliyor. Bilindiği gibi yeşil beyazlılarda birçok oyuncunun alacaklarından dolayı Konyaspor FIFA'ya şikayet edilmiş, bu yüzden yeni transferler Marlos Moreno ve Yunus Mallı'nın açıklanamadığı söylenmişti.

fatih-ozgokcen.jpg

"BİZDEN DAHA İYİ BİRİLERİ GELECEKSE..".

Diğer yandan geçen sezon eleştirilerin ucunda olan Başkan Özgökçen, "Yıkıcı değil, yapıcı olmalıyız. Biz bugün kulübün menfaatine olacaksa görevi hemen bırakabiliriz. Birileri gelir ve biz bu işi daha iyi yönetiriz derse ve bizi ikna ederse yollarını açabiliriz. Ancak böyle bir yaklaşım yok. Bizler kulübümüzü çok seviyoruz. Kişiler gider, Konyaspor kalıcıdır" açıklamasıyla istifa söylemlerine böyle cevap vermişti.

İlgili Haberler
 Muhabir
Etiketler :