Konyaspor'da kötü gidiş

Süper Lig'in son haftalarında alınan mağlubiyetlerle ağır darbe alan İttifak Holding Konyaspor 6 haftada sadece 1 puan alabildi.
Konyaspor'da kötü gidiş

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 14.haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarına bugün 15.00'te Kayacık Tesislerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek. 6 haftalık kötü seriyi kapatmak ve beyaz bir sayfa açmak isteyen yeşil beyazlılar, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor. Anadolu Kartalı 14.sıraya kadar gerilerken , Süper Lig’in  1.devresine 4 maç kala aldığı en fazla puanı alarak yükselişe geçmek istiyor.

TOPARLANMAKTA ZORLANIYOR

Yeşil beyazlılar, Süper Lig’de son haftalarda aldığı yenilgilerle sıkıntılı bir süreç yaşıyor. 6 haftada sadece Gençlerbirliği mücadelesinden beraberlikle ayrılan İttifak Holding Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Sivasspor, Beşiktaş ve Rizespor’da mağlup oldu. Karşılaşmaya istekli başlayan ancak sonunu getiremeyen Anadolu Kartalı, mücadelenin ileriki süreçlerinde istiktarı düremezken gol yedikten sonra da toparlanmakta oldukça sorun yaşıyor.

DURAN TOPTAN GOL YOK

Ligin 13 haftası geride kalırken İttifak Holding Konyaspor, basit hataların yanı sıra gol yollarında da oldukça sıkıntılı bir sezon geçiriyor.  Penaltı haricinde duran toplardan hiç yararlanamayan Anadolu Kartalı, şuana kadar hiç duran toptan gol atamadı. Yeşil beyazlıları ise aynı kaderle yalnız bırakmayan Galatasaray’da bu sezon duran toptan hiç gol bulamadı. • MEHMET SERKAN ŞAFAK / YENİ HABER SPOR