Konyaspor’da kötü günler devam ediyor

Süper Lig'de uzun süredir galibiyete hasret kalan ve ligin 12.haftasında oynadığı Beşiktaş maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan İttifak Holding Konyaspor, rakibine 1-0 yenilerek bu haftayı da puansız kapattı. Yeşil beyazlılar böylelikle ligdeki galibiyet hasretini 5 maça çıkarmış oldu.
Konyaspor’da kötü günler devam ediyor

İttifak Holding Konyaspor, sezon başındaki performansını mumla arıyor. Ligin 7.haftasında Kasımpaşa deplasmanında aldığı 4-1'lik galibiyete kadar oynadığı futbolla zirveyi zorlayan yeşil beyazlılar, 8.haftadaki Yeni Malatyaspor maçının ardından düşüşe geçti. Karşılaşmanın henüz başında kaleci Serkan Kırıntılı'nın kırmızı kart görmesiyle maçtan kopan ve daha sonraki haftalarda da psikolojik olarak toparlanamayan Anadolu Kartalı, Türkiye Kupası maçında da Eyüpspor'a 1-0 yenilerek daha ilk maçtan kupaya havlu attı.

SON 5 MAÇTA GALİBİYET YOK

8.haftadaki Yeni Malatyaspor maçıyla başlayan kötü günler bu hafta da devam etti. Deplasmandaki Sivasspor yenilgisinin ardından Milli araya giren ve yoğun şekilde bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçına hazırlanan Konyaspor, maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. İlk yarıda rakibine karşı üstün bir performans sergileyen yeşil beyazlılar, maçın başında Milosevic ile golü bulsa da ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İkinci devrede oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran Konyaspor, 72.dakikada Burak Yılmaz'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı. Yeşil beyazlılar böylelikle son 5 maçında Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Sivasspor ve Beşiktaş'a yenilirken Gençlerbirliği'yle de berabere kalarak galibiyete hasretini devam ettirdi.

YENİ HABER