Konyaspor'da kötü sonuçlar tartışılıyor

Ligin ikinci yarısını kabus gibi geçiren yeşil beyazlılar oynadığı 5 resmi maçı kaybetti, kupada havlu attı. Puanı olmayan Konyaspor hiçbir lig maçında gol sevinci yaşayamadı. Peki Konyaspor bu hale nasıl geldi analiz haberimizde değerlendireceğiz.
Konyaspor'da kötü sonuçlar tartışılıyor

2022-2023 sezonun ilk yarısının sonlarına doğru üst üste gelen beraberlikle galibiyet hasretini arttıran Arabamcom Konyaspor teknik heyetteki kan değişikliği sonrası 1 puanı da arar oldu. İlhan Palut sonrası görevi devralan Aleksandar Stanojevic yöneminde ilk maçında kupada Gaziantep FK'ya penaltılarda elenen yeşil beyazlılar ardından ligde; MKE Ankaragücü, Başakşehir, İstanbul ve Fenerbahçe'ye yenildi.

kondisyon-sart-3.jpg

KAZANAMAMA ALIŞKANLIĞI
Konyaspor'daki sorunları 5 madde ile ele alındığında, İlhan Palut döneminde üst üste 3 beraberlik alınmış, Palut "Puan kayıpları değil, kazanamama psikolojisi daha kötü" demişti. Oyuncu grubunda kazanamama alışkanlığı devam ediyor. İkinci olarak takımın demirbaşlarından Amir Hadziahmetovic ve Bytyqi'nin ayrılıkları sonrası yerleri dolmadı. Üçüncü olarak Stanojevic ve futbolcuların alışma dönemi.

endri.jpeg

BEKLENTİ VAR GOL YOK
Stanojevic lig ortasında geldiği için takımı ne kadar uzaktan izlese de yeterli olmadığı görüldü. Stanojevic giden oyunculardan ve yeni yapılan transferlerden kadrosunu kuramadı, oyuncu grubu ile de uyumu tutmadı. Camiadaki kazanamama psikolojik baskıya, baskı da gol vuruşlarında yetersizliğe neden oldu. Stanojevic yönetimindeki 4 maçta 1.1 gol beklentisine rağmen gol gelmedi

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :