Konyaspor'da Kravets 1 puanı kurtardı!

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden İttifak Holding Konyaspor, rakibiyle 1-1 berabere kalarak bu sezonki üçüncü beraberliğini almış oldu. Yeşil beyazlıların golünü 83. dakikada Artem Kravets kaydetti.
Konyaspor'da Kravets 1 puanı kurtardı!

İttifak Holding Konyaspor'un 5. haftada rakibi Yeni Malatyaspor oldu. Son olarak deplasmanda Denizlispor'la 0-0 berabere kalan Anadolu Kartalı, daha sonra milli araya çıkmış ve o süreçte yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürmüştü. Bugün sahasında Malatya temsilcisini ağırlayan yeşil beyazlılar, karşılaşmaya topu ayağında tutarak başladı. Uzun süre rakibine top vermeyen yeşil beyazlılar geliştirdiği atakları sonuçlandırmakta zorluk yaşadı. Yeni Malatyaspor ise ilk devrede Zeki Yavru ile gol fırsatlarını kaçırdı. Konuk ekibin oyuncusu Zeki Yavru, 58. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

KRAVETS BERABERLİĞİ GETİRDİ

Yeşil beyazlıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ve ilk maçında Beşiktaş karşısında 2 gol 1 asistlik performans sergileyen Ukraynalı golcü Artem Kravets, Yeni Malatyaspor maçında beraberliği kurtaran isim oldu. 83. dakikada Skubic'in ortasında şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yollayan Artem Kravets, skoru 1-1'e getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve ekipler sahadan 1'er gol ve 1'er puanla ayrıldı. Konyaspor bu skorla puanını 6'ya, Yeni Malatyaspor ise 5'e yükseltti.

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak.

YENİ HABER